آموزش
1399/5/7 سه‌شنبه
نحوه استفاده از مرخصی زایمان بانوان دانشجو در کلیه مقاطع تحصیلی

.

براساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور درخصوص استفاده از مرخصی زایمان بانوان دانشجو به استحضار می رساند: با مرخصی بدون احتساب در سنوات و بدون پرداخت شهریه ذینفعان حداکثر به مدت 5 نیمسال (یک نیمسال قبل از زایمان و چهار نیمسال بعد از زایمان) در کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی) با ارائه مستندات معتبر (اعم از گواهی پزشک متخصص و خلاصه پرونده پزشکی و کپی شناسامه مادر صفحه اول وسوم وفرزند صفحه اول )و پس از طرح و تایید در کمیسیون موارد خاص دانشگاه موافقت می گردد.

نکته مهم : ارسال مرخصی زایمان و افزایش سنوات 25( ترم به بالا ) فقط  در دو تاریخ انجام می شود

1. ارسال در خواست جهت طرح در کمیسیون از تاریخ 25/5/99 الی 1/07/99 جهت نیمسال اول 1400-1399
  2. ارسال در خواست جهت طرح در کمیسیون  از تاریخ 2/10/99   الی  26/11/99    جهت نیمسال دوم 1400-1399