1401/10/18 یکشنبه
تقدیر وزارت علوم از دانشگاه پیام نور استان کرمان
به پاس برگزاری اولین اردوی راهیان مقاومت، از رئیس، مدیران و کارکنان دانشگاه پیام نور استان کرمان تقدیر به عمل آمد.

.

طی نامه کتبی  از زحمات خانم دکتر معین الدینی سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمان و همکاران دانشگاه، به جهت پیشنهاد و میزبانی اولین اردوی راهیان مقاومت ویژه دانشگاهیان پیام نور کشور تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است استان کرمان از نهم تا شانزدهم دی ماه میزبان بیش از ده هزار زائر شهید سلیمانی از استانهای مختلف بود که از این میان 600 دانشجوی دانشگاه پیام نور به مدت سه روز میهمان دیار کریمان بودند و در برنامه هایی نظیر:زیارت مزار مطهر شهید سلیمانی و دیگر شهدای کرمان، بازدید از موزه دفاع مقدس و بیت الزهرا، برنامه های مشاوره ای و روانشناسی، حلقه های معرفت، دعای کمیل و زیارت عاشورا و  بازدید از اماکن تاریخی کرمان نظیر باغ شاهزاده ماهان، باغ فتح آباد و بازار کرمان و اجلاسیه پایانی همراه با برنامه های فرهنگی شرکت نمودند.